Terug naar homepagina

 

Brandapparaten

Er zijn verschillende brandapparaten in omloop, die in een aantal categorieŽn verdeeld kunnen worden. Ik rangschik ze als volgt.

1. De zogenaamde brandapparaten zonder transformator. Deze lijken veel op een soldeerapparaat. Deze apparaten zijn geschikt voor kinderen en mensen die over veel geduld beschikken. Het branden met deze apparaten gaat niet erg snel. Merken voor deze apparaten die aan de eisen voor brandapparaten voldoen zijn de  Brenn Peter 3 en de Burny Star ST 26 BP. Beide apparaten hebben een beschermkapje voor de vingers.

Burnystar ST 26 BP

Brenn Peter 3

 

2.Brandapparaten, die voorzien zijn van een travo, al dan niet met  een traploze schakelaar om het apparaat heet en warm te laten branden. Deze apparaten genieten de voorkeur daar je met deze apparaten snel kunt branden wat  te vergelijken is met een pen op papier. Gangbare merken in Europa zijn de Brenn Peter apparaten, Burny Star en Razertip.

Brenn Peter junior (traploosregelbaar)

Brenn Peter Master (Zware brander voor het grove werk)

Brenn Peter Royal (Combi apparaat van de Master en de Junior)

Brenn Peter Mini ( niet traploos regebaar)

Burnystar ST 171L

Burnystar ST 141 (niet traploos regelbaar)

De Razertip SK (traploos regelbaar met 1 brander)

Razeretip SSD10 (traploos regelbaar met mogelijkheid voor twee branders.)

 

Wilt u meer informatie over bovenstaande machines, stuur een email naar info@sutacelot.nl of bel 0031-548789629 of 0634848133